Fredagar som jag vill ha dem.

Alla ska ut och festa och dricka alkohol och kräkas, men jag sitter gärna hemma och dricker kaffe, ser 100 gamla Simpsons repriser och umgås med min man.
Jag stickar gärna också, helst på lite olika saker så jag inte tröttnar. Jag skulle gärna också vilja få besök från gamla vänner från Skåne, men de tycks glömma bort mig en hel del. De ringer knappt längre. (läs aldrig)

Jag tycker om att sova direkt efter jag kommer hem från skolan på fredagar. Då orkar jag sitta uppe halva natten och skapa och se två, tre filmer med min älskade. Och mysa med vår TISEmaue, inte två S.
Jag vet inte varför, men jag känner mig obekvämt tråkig och onormal för jag inte går ut och festar och slösar pengar på alkohol. 
Jag förstår inte vitsen med att dricka varje helg. Att dricka varje helg leder lätt till alkoholism. Det räcker med ett kaffeberoende, det skadar inte någon i min familj eller närhet heller.
Jag funderar på att adoptera en katt i januari. Tisen behöver en kompis och den kompisen jag vill att han ska ha, behöver säkert en kompis. De kanske kan bli tillsammans. Måste kolla upp de där..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0