Tråkigt Fast bra?

Jag hade ju tänkt att jag skulle göra strumpmöster som passade järbos fantasi och big trend.
Jag hade fel. Garnen är helt olika även om de nästan har exakt samma masktäthet. 
Helt plötsligt blir det ett par damstrumpor i ett jagvetinte och ett mönster för Big Trend.
Fantasistrumporna kommer lottas ut. 

Där fick jag. Ska sluta med Järbo  (nästan i alla fall) och hålla mig till underbara Marks & Kattens underbara garner. Ingeting slår famegarnerna. ÅHÅHÅH!
Marks och knattens borde skicka hem garner till mig för jag älskar dem så. Eller ja, ett nysta av varje famegarnerna, så ska jag ha dem i ett fint glasskåp och titta hela dagarna och fantisera om något jag vill skapa. Eller egentligen behövs det inte. Jag ska till Torgstenens butik snart. Lär köpa en hel del om inte min gaddning kostar alldeles för mycket.
Jag såg att två av mina väninnor som är på besök har boggrape:eat mig. Blev glad.
Här kommer mina favoriter i Fame Trend.
Tyvärr har jag ingenting som är i denna underbara färgkombination... Jag kallar färgen Gay, tex jag gjorde ett par "gaystrumpor" för ett tag sedan.
Hur snygg är  inte denna färg? Vad har jag gjort i denna nyansen? En sjal, ett par vantar och en armlös kofta (läs slipover) Ett par matchande strumpor måste det bli!!!
Vanliga fame... Jag har aldrig sett den här irl, men jag måste bara köpa en sådan....
Fame Rand. 
Jag är inte superförtjust i rand om jag ska vara ärlig. Men denna färgkombo är väldigt jag ibland. (Förutom under mina grön/turkos - lila perioder). Jag har stickat ett par strumpor i denna blåa och i den gröna som jag inte har lagt ut bild på.
Jag behöver nog ta med en stor resväska till Skåne om jag nu besöker torgstenen... Det är så svårt att komma ut ur garnbutiker utan att köpa minst 940 nystan..
http://torgstenen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0